Grönkålschips

Ett riktigt nyttigt och gott snacks är grönkålschips. Vi serverade det på vår premiärkväll och det var verkligen uppskattat! Flera frågade hur vi hade gjort så här kommer recept.

Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och hacka (eller köp färdighackad) grönkålen. Häll i 1/2 msk olivolja och rör runt med händerna så att alla blad får lite olja på sig. Fördela jämt på en plåt med bakplåtspapper och strö över flingsalt efter eget tycke. Ställ in plåten i mitten av ugnen och håll koll, när dom börjar få lite färg är dom klara! Det brukar ta ca 10-15 minuter. Häll upp de torkade grönkålschipsen i en fin skål och njut!
2015-01-11 19.17.572015-01-11 19.25.14 2015-01-11 19.54.26-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *